torsdag 27 december 2012

Lite panik

Ser man på,ett inlägg till samma vecka!

Igår tyckte jag bebis rörde sig väldigt lite så på kvällen, mitt i julmiddagen med mina föräldrar och svärföräldrarna, fick pappa köra in mig till förlossningen för kontroll. Mannen fick oroligt stanna hemma med sina föräldrar och min mamma. De gjorde ctg och ultraljud och allt såg ok ut även om hon (jo det är en hon!) rörde sig väldigt lite. Men hon tränade på att andas som hon skulle och sträckte lite på någon fot medan hon sov. I natt sov jag nästan inget alls, helt sjuk av oro.Men så i morse var hon igång igen. Men man blir så rädd!

Doktorn mätte henne och de uppskattade hennes vikt till 1500 g (+/- 10 %), så det verkar vara en ganska stor tjej just nu. Ska be barnmorskan kolla mitt blodsocker lite mer noga nästa vecka, jag hoppas hon inte är FÖR stor...det finns alltid något att oroa sig för.

2 kommentarer:

  1. Skänt att få det bekräftat!

    Och ja, det här med stora bebisar är sannerligen ett orosmoment... Även om sjukvården verkar ta det med ro så vet man ju att det finns risker! Hoppas hon stannar upp i vikt lite ;)

    SvaraRadera
  2. Åh en tös till i bloggvärlden! Tänk, annars har man hört att vid ivf är det vanligast med pojkar :) skönt att allt känns bra igen! Kramar /lyckaabovo

    SvaraRadera